De ontwikkelingen rondom de integratie van elektronica en plastic behuizingen gaan razendsnel. Weet jij wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen? Smart watches, integrated leds en sensoren: het stelt nieuwe eisen aan de kunststofverwerkers.

Op dinsdag 5 februari 2019 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en Polymer Science Park een kennisbijeenkomst waarin Smart Plastics centraal staan. Ervaringsdeskundigen en specialisten delen deze middag hun ervaringen. Een uitgebreide en inspirerende rondleiding door het Holst Centre maakt onderdeel uit van het programma. Deelnemers kunnen daar met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van printed flexible electronics zien.

Het programma start rond circa 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten door een zogenaamde ‘NRK (anti)filehap’, zodat je voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.

Programma:

14.00 uur : inloop en ontvangst

14.30 uur : start programma

 • Corne Rentrop, onderzoeker bij Holst Centre
  Hij verzorgt een inspirerende presentatie over integrated flexibel electronics.
 • Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het Holst Centre
  Het Holst Centre ligt op 5 minuten lopen van de conferentiezaal vandaag. We wandelen hier met elkaar naartoe.
 • Terugkomst conferentiezaal en korte pauze
 • Hans van de Mortel, directeur Metafas
  Hoe wordt electronica in de praktijk geïntegreerd in kunststoffen? Metafas heeft ervaring met het integreren van printed electronics tijdens de verwerking. Hans deelt deze middag zijn ervaringen.
 • Martèn Driesser, Projectleider Lectoraat Solar, Avans Hogeschool
  Welke mogelijkheden en oplossingen zijn er op dit moment op hoog TRL-level? Een praktijkgerichte presentatie over de integratie van zonnecellen in spuitgiet- en thermoformproducten.
 • Afsluiting, netwerkborrel en gezamenlijk nuttigen van de ‘NRK (anti)filehap’

19.00 uur : einde bijeenkomst

Kosten, aanmelden en voorwaarden:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en PSP. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom, maar betalen € 175,-. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang.
Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als je op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot dinsdag 29 januari. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Meld je hier aan:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-smart-plastics-53538953451

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.