Het Polymer Science Park is een open innovatiecentrum dat voor bedrijven in de Kunststof-technologie projecten ontwikkelt. Wij zorgen ervoor dat bedrijven sneller en makkelijker toegang krijgen tot kennis over industrieel toegepaste kunststof technologie, waaronder thermoplasten, coatings, 3D-Print en kunststoffen in de smart en de circulaire economie. Als open innovatiecentrum heeft PSP een groot netwerk van bedrijven en kennisinstellingen. Polymer Science Park legt connecties en onderhoudt deze tussen de bedrijven onderling en met de kennisinstellingen en stimuleert daarmee de implementatie van innovatie binnen de Kunststoftechnologie sector.

In de functie uitvoerder binnen het Polymer Science Park ben je verantwoordelijk voor het vormgeven, organiseren en zelfstandig uitvoeren van projecten. Dat houdt in dat je je bezig houdt met het gehele proces binnen het project, vanaf het uitdenken van concepten tot de invulling van de onderzoeks- en ontwikkelstappen. Voor het uitvoeren van de projecten beschikt het Polymer Science Park over diverse apparatuur voor het ontwikkelen van nieuwe kunststof producten. Er kan worden gebruik gemaakt van de verschillende eigen testfaciliteiten en  ook van de apparatuur in ons netwerk. Ons enthousiaste team bestaat uit mensen met elk hun eigen expertise met als grote gemeenschappelijke deler de kunststoftechnologie. Om onze groei te kunnen blijven voortzetten zijn wij op korte termijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Kom jij ons versterken?

De functie

  • Uitvoeren van meerdere projecten met meerdere partners;
  • Kennis op het gebied van kunststoftechnologie, meer specifiek recycling en in de praktijk kunnen toepassen;
  • Vastleggen van alle relevante afspraken en het schrijven van (test)rapporten;
  • Opstellen en vervolgens bewaken van projectplanning, –budget (manuren) en kosten;

Wij vragen

Een enthousiast en communicatief persoon die in staat is om op een inspirerende, klant- en resultaatgerichte wijze samenwerkingsprojecten tot uitvoering te brengen. Hij/zij is in staat om rekening te houden met wensen van de verschillende projectpartners en een project volgens een van te voren opgesteld onderzoeksplan tot uitvoering te brengen, waarbij het van groot belang is om zaken snel concreet te maken en tot resultaat te brengen.

We zoeken iemand

  • Met een HBO of MBO-4 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, chemie of chemische technologie, beschikkend over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van toegepaste kunststoftechnologie, kennis op het vlak van verwerkingstechnieken is een pré;
  • Met een hands-on mentaliteit, die snel kan schakelen en richting durft te bepalen;
  • Die de handen uit de mouwen steekt en naar een oplossing toewerkt;
  • Die goed in staat is om ontwikkelingen in de markt op te pakken en te vertalen naar kansen;
  • Die passie heeft voor circulair ondernemen en daar bedrijven graag mee verder helpt.

Het betreft een functie van max. 36 uur per week. Stuur je digitale sollicitatie met daarbij een uitgebreid curriculum vitae naar info@polymersciencepark.nl of bel voor meer inhoudelijke informatie over de functie naar 038 8534810

 

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.