Groenste netwerkborrel van Zwolle

Het PolyPlasticum en het Polymer Science Park nodigen u graag uit voor de jaarlijkse netwerkborrel op 21 maart in Zwolle.

Op deze netwerkborrel kunt u niet alleen bijpraten met bekende ondernemers en nieuwe ondernemers leren kennen, maar krijgt u ook weer een interessant programma voorgeschoteld.

Drie sprekers zullen ingaan op het thema Duurzaamheid.

16.00 uur:   Inloop en ontvangst.

16.30 uur:   Peter Smith: “Plastic, een probleem of een zegen?”.Peter Smith is de pionier als het gaat om het plastic probleem in Nederland. Hij legde in 2010 het verband tussen zwerfafval en de Plastic Soep. In die tijd vond niemand zwerfafval een milieu-probleem. Daarom bouwde hij in 2012 het grootste beeld ter wereld dat van zwerfafval gemaakt is. Dit beeld leverde voor circa € 500.000,- aan media aandacht op voor het plastic probleem.

17.00 uur:   Jan Jager en Rudy Folkersma: “Plastics in de Circulaire Economie”. Politiek kan een rol spelen als het gaat om het verbieden van single-use plastics of het opleggen van statiegeld op bepaalde producten. De lezing gaat in op de technische uitdaging van mechanische recycling en chemische recycling.

17.30 uur:   Rogier Eenkhoorn: Circo Tracks “Kansen in de circulaire economie” Circulair ondernemen biedt businesskansen. De winst van een product zit niet meer alleen in het produceren en verkopen. Hoe kun je nieuwe kansen benutten en valkuilen vermijden? Kennispoort en Polymer Science Park organiseren dit jaar 4 tracks en nodigen bedrijven uit om deel te nemen.

18.00 uur:   Netwerkborrel.

Wij heten u graag welkom.

Alexander Jansen            Mireille Kinket

PolyPlasticum                   Polymer Science Park

 

aanmelden via: m.vanderploeg@polymersciencepark.nl.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.