Het Polymer Science Park is een open innovatiecentrum dat voor bedrijven in de kunststof-technologie projecten ontwikkelt. Wij zorgen ervoor dat bedrijven sneller en makkelijker toegang krijgen tot kennis over industrieel toegepaste kunststof technologie, waaronder thermoplasten, coatings, 3D-Printing en kunststoffen in de smart en de circulaire economie. Het Polymer Science Park onderhoudt en legt connecties tussen bedrijven onderling en met kennisinstellingen. Hiermee wordt de implementatie van innovatie binnen de kunststoftechnologie sector gestimuleerd.

Wij zoeken een projectuitvoerder die zelfstandig werkt aan het vormgeven, organiseren en uitvoeren van projecten. Houd jij van het uitdenken van concepten en wil je die ook graag vertalen naar onderzoeks- en ontwikkelstappen? Houd je van afwisseling en werk je graag in een leuk team met gedreven professionals? Dan zoeken we jou!

Hoe ziet je dag er als projectuitvoerder bij ons uit?
Geen dag is hetzelfde. Deze maandag start je met een kort, praktisch overleg met je projectteam. Je bespreekt samen de laatste stand van zaken en neemt de activiteiten voor de komende week door. Vervolgens ga je aan de slag in een van onze laboratoria. Je doet trekproeven om te testen hoe sterk het materiaal is dat je aan het ontwikkelen bent voor een van onze opdrachtgevers. Of je gaat spuitgieten om van granulaat de juiste vorm te maken voor een product dat je ontwikkelt voor je opdrachtgever. Na de lunch bespreek je de testresultaten met de projectleider en werk je deze uit in een rapport. Dat rapport bespreek je later in de week met de opdrachtgever. Aan het eind van de dag ben je weer een stap verder en ga je met een goed gevoel de deur uit.

De functie:

 • Uitvoeren van meerdere projecten voor verschillende partners;
 • Kennis op het gebied van kunststoftechnologie, meer specifiek recycling en in de praktijk kunnen toepassen;
 • Vastleggen van alle relevante afspraken en het schrijven van (test)rapporten;
 • Opstellen en vervolgens bewaken van projectplanning, –budget (manuren) en kosten;

Wij zoeken:

Een enthousiast en communicatief sterk persoon die in staat is om op een inspirerende, klant- en resultaatgerichte wijze samenwerkingsprojecten tot uitvoering te brengen. Hij/zij is in staat om rekening te houden met wensen van de verschillende projectpartners en een project volgens een van te voren opgesteld onderzoeksplan tot uitvoering te brengen, waarbij het van groot belang is om zaken snel concreet te maken en tot resultaat te brengen.

 • Minimaal een MBO-4 niveau/achtergrond in de richting van middenkader engineering, laboratorium techniek, procestechniek en operationele techniek,
 • Een hands-on mentaliteit, die snel kan schakelen en richting durft te bepalen;
 • Handen uit de mouwen steken en naar een oplossing toewerken;
 • Affiniteit met (kunststof) materialen en hun eigenschappen, graag iets in handen heeft en interesse voor de maakindustrie.
 • Eigen initiatief en de capaciteit om zelfstandig te kunnen werken.

Wij bieden:

 • Dynamische werkomgeving en veel contact met andere bedrijven.
 • Een leeromgeving met veel ruimte om jezelf te ontplooien.
 • Werken in een klein en goed team.

Het betreft een functie van max. 36 uur per week. Stuur je digitale sollicitatie met daarbij een uitgebreid curriculum vitae naar info@polymersciencepark.nl of bel voor meer inhoudelijke informatie over de functie naar 038 8534810

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.