Nieuwjaarsevent ‘Smart Production: plastics get smart’

Het jaar 2021 is begonnen! We gaan van start met onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, dit keer online. We nemen je mee in de wereld van Smart Production en we geven een vooruitblik op 2021. Polymer Science Park nodigt je graag uit voor het nieuwjaarsevent ‘Smart Production: plastics get smart’ op donderdag 28 januari 2021 om 15.30 uur. Meld je hier aan voor het online nieuwjaarsevent.

Programma

Wat kun je verwachten tijdens het event?

Vooruitblik 2021

Samen kijken we vooruit. We geven een overzicht van de thema’s en projecten die wij op gaan pakken. Welke uitdagingen gaan wij te lijf? En wij stellen de vraag terug. Wat gaan we samen met jou een stap verder brengen? Omdat het moet én kan!

Smart Production​

Smart Production is een samenwerkingsproject waarin veel mooie technologische ontwikkelingen plaatsvonden. We nemen je letterlijk en figuurlijk mee in de wereld van flexibel produceren met kunststoffen. Verschillende tafelgasten delen kennis over:

  • 3D printen van flexibele materialen
    Iedereen kent 3D printen als techniek, maar kun je daar ook op grote schaal mee printen? En hoe zit dat met zachte, flexibele materialen?
  • Fleximould technologie
    Met de Fleximould technologie kun je telkens een andere thermovorm matrijs maken en inzetten voor productie. Hoe werkt deze technologie en wat kun je ermee? Samen met de leverancier van deze technologie Demcon deelt Frederik Wansink, directeur van DNL-Mobile, zijn ervaringen in het maken van kunststofkappen voor ligfietsen.
  • Terahertz technologie
    Terahertz is een technologie waarmee je niet alleen laagdiktes van gecombineerde kunststoffen bepaalt, maar ook kleine luchtinsluitingen of andere vervuiling in kaart kunt brengen. Leer hier meer over tijdens ons event.

Aanmelden

Het online event is op donderdag 28 januari 2021 van 15.30 tot en met 16.30 uur. Deelname aan dit event is gratis. Wil je vanuit je eigen stoel deelnemen aan ‘Smart Production: plastics get smart’. Meld je dan hier aan voor het online event. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan het event een link waarmee je toegang krijgt.

Het nieuwjaarsevent ‘Smart Production: plastics get smart’ wordt mede mogelijk gemaakt door Interreg Deutschland Nederland.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.