Online workshop: Versnel de research en development van je verf, coating en lijm

‘Meer resultaten met minder experimenten.’ Wanneer je werkzaam bent in de verf-, coating- of lijmindustrie heb je deze wens waarschijnlijk ook. Het kost veel tijd om testen uit te voeren wanneer je een grondstof moet vervangen of een nieuw product wil ontwikkelen. De juiste formulering vinden blijft een uitdaging. Het Institute for Surface Technology in Krefeld (Duitsland) vond met behulp van machine learning en robotisering een oplossing. In de online workshop op dinsdag 20 april 2021 delen wij alle ins en outs over het versnellen van research en development en hoe je hiermee aan de slag kunt in de praktijk. Meld je hier aan voor de online workshop.

Programma

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Machine learning

Professor Jost Göttert van Hochschule Niederrhein legt uit hoe het proces van machine learning werkt. Hij vertelt hoe je meer resultaten kunt krijgen met minder experimenten.

High throughput experimentation robot

Wist je dat er in Krefeld een machine staat die het mengen, spuiten, uitharden en testen van je coating automatisch kan uitvoeren? Ontdek welke stappen jij makkelijker kunt maken in jouw proces met de high troughput experimentation robot.

Praktijkervaringen delen

Hoe pas je machine learning toe in de praktijk? Bedrijven uit de coatingindustrie delen hun ervaringen over machine learning in hun laboratorium en het testen op de high througput experimentation machine.

Aanmelden

De Engelstalige workshop is op dinsdag 20 april 2021 van 15.30 tot en met 16.15 uur. Deelname aan dit event is gratis. Benieuwd naar de mogelijkheden voor versnelling van research en development van je verf, coating of lijm? Meld je dan aan voor deze workshop. Na aanmelding ontvang je voorafgaand aan de workshop een link waarmee je toegang krijgt.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.