Terugkijken online event: iHit Solution Engine

‘Meer resultaten met minder experimenten.’ Wanneer je werkzaam bent in de verf-, coating- of lijmindustrie heb je deze wens waarschijnlijk ook. Het kost veel tijd om testen uit te voeren wanneer je een grondstof moet vervangen of een nieuw product wil ontwikkelen. De juiste formulering vinden blijft een uitdaging. Het Institute for Surface Technology in Krefeld (Duitsland) vond met behulp van machine learning en robotisering een oplossing. In het online event op dinsdag 20 april 2021 deelden wij alle ins en outs over het versnellen van research en development en hoe je hiermee aan de slag kunt in de praktijk. Heb je het event gemist? Of wil je het nog een keer volgen? Bekijk dan de bovenstaande video van het volledige event.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.