Terugkijken: XIC Innovation Event

Op donderdag 3 juni 2021 vond het XIC Innovation Event plaats. Samen met ondernemers gingen wij in gesprek over unieke innovaties, ondersteuning tijdens het innoveren en innovatiekracht binnen Regio Zwolle. Daarnaast bezochten onze reporters innovatieve koplopers zoals Veolia, Berdal, Isala en Breinn onderdeel van Breman. Aan het einde van het event was het zover; de uitreiking van de innovatieprijs van Regio Zwolle. Dutch Climate Systems is de winnaar van de XIC Innovation Award 2021!

Heb je het XIC Innovation Event gemist? Of wil je het nog een keer volgen? Bekijk dan de bovenstaande video van het volledige event.

Dutch Climate Systems winnaar XIC Innovation Award 2021

Dutch Climate Systems uit Meppel is de winnaar van de XIC Innovation Award 2021 met de ICECUBE. Tijdens het online XIC Innovation Event op donderdag 3 juni 2021 namen Arthur van der Lee en Ton Letwory de innovatieprijs van Regio Zwolle in ontvangst. De ICECUBE is een energiezuinige en milieuvriendelijke airconditioner die koeling en ventilatie levert. Lees hier het artikel.

Over het XIC

De Cross-over Innovation Challenge daagt ondernemers in Regio Zwolle uit om te innoveren. De beste inschrijving wordt beloond met de XIC Innovation Award tijdens het jaarlijkse XIC Innovation Event. De Vlega-bal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis. Wil je meer weten over het XIC? Ga dan naar xic2021.nl. Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio ZwolleHealth Innovation Park en Polymer Science Park.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.