Kunststof Podium: Innovatie Circulaire Polymeren

PSP en de gemeente Almelo nodigen u uit voor het Kunststof Podium: Innovatie Circulaire Polymeren. U bent welkom in het mooie stadhuis van Almelo waar wij u meenemen in de innovatiewereld van circulaire polymeren en hoe u dit intellectueel eigendom beschermd. Daarnaast is er ruimte om uw netwerk te verbreden tijdens een afsluitende borrel.

Programma

Om bij te blijven in de wereld van polymeren, is innoveren onvermijdelijk. Innovatie in Circulaire polymeren is een nieuw technisch gebied. Ook hier is kennis en het beschermen daarvan belangrijk. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden waarmee u ook uw investeringen kunt terugverdienen. Jaap Renkema van EP&C gaat hierover graag met u in gesprek.

Bert Heesink komt namens Demcon Suster spreken over chemische recycling van polymeren. Mitsubishi Chemical Group is volop bezig om hun materiaalstromen en fabrieken circulair te krijgen. Dit doen ze in Almelo met gietnylon, een mooi proces om meer over te horen.
Deze inspirerende middag sluiten wij af met een netwerkborrel.

Aanmelden

Meld u aan voor deze middag door te mailen naar j.nijhof@polymersciencepark.nl

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.