Uw kunststof productieproces verbeteren met behulp van ORA

ORA en PSP zijn met elkaar in contact gekomen vanuit de wens van PSP voor een nieuwe spuitgietmachine. Het werd al snel duidelijk dat er veel raakvlakken zijn. ORA ziet vooral een meerwaarde in het netwerk en de promotie van PSP, waarin wij gezamenlijk andere deelnemers kunnen helpen en versterken.

Sinds 1949 houdt het familiebedrijf ORA zich bezig met het verkopen van machines, installaties en randapparatuur aan productiebedrijven, voornamelijk in de kunststofverwerkende industrie. Bij ORA kunt u terecht voor de levering van een compact toestel tot zelfs de complete engineering, realisatie en nazorg van complexe projecten. Het bedrijf bestaat uit 25 medewerkers en ze hebben een horizontale organisatiestructuur. Dit zorgt ervoor dat alle medewerkers actief betrokken zijn bij het doel van de organisatie en een brede opleiding hebben.

ORA & PSP

PSP heeft bij ORA de FANUC ROBOSHOT aangeschaft. Deze volledig elektrische spuitgietmachine werkt met maximale precisie en herhaalbaarheid tegen lager energieverbruik. ORA komt met zijn klanten bij PSP voor bijvoorbeeld proefspuitingen, scholing en verdieping. ORA gaat PSP ondersteunen met apparatuur, advies en ervaring. Ze kunnen met de ruim 70 jaar ervaring in machines rondom het kunststof productieproces kunststofverwerkende bedrijven adviseren en ondersteunen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen met onder andere de FANUC ROBOSHOT spuitgietmachine? Neem contact op voor een demonstratie.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.