Wat is de kwaliteit en het resultaat van de dienstverlening van de vier innovatie ondersteunende organisaties in de Regio Zwolle? Op deze vraag gaven we 14 december tijdens de Innovatielunch 2017 antwoord. De onderzochte organisaties zijn het Polymer Science Park, het Agri & Food Innovatie Cluster, het Health Innovation Park en Kennispoort Regio Zwolle. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden, alle cijfers en onderzoek uitgevoerd door Bureau Bartels bekeken we het afgelopen jaar.

 

Het onderzoek
Onafhankelijk onderzoeksbureau Bureau Bartels voerde onder ondernemers onderzoek uit naar de dienstverlening van de verschillende organisaties. Ze keken onder andere naar de beoordeling van georganiseerde bijeenkomsten en de manier waarop ondernemers begeleid zijn. Daarnaast was er ook een belangrijke rol weggelegd voor informatie over de aanvraag van financiering en het intakegesprek met de ondernemer.

 

Benieuwd naar hoeveel ondernemers door de organisaties zijn geholpen? Bekijk het nogmaals in onderstaande video:

 

De ondernemers
Het aantal ondernemers welke het afgelopen jaar door één of meerdere van onze organisaties is begeleid, vind je in onderstaande factsheet (klik op de afbeelding voor groter formaat)

 

 

Ook nieuwsgierig geworden naar de manieren waarop we jouw innovatie verder kunnen brengen? Neem gerust contact op met ons team.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.