Circulaire economie
Het Polymer Science Park is een toonaangevend innovatiecentrum voor de kunststoftechnologie waar het bedrijfsleven en kennispartners elkaar kunnen ontmoeten. Wij faciliteren, voeren projecten uit, stellen faciliteiten beschikbaar, spelen in op nieuwe ontwikkelingen, bieden een (leer)werk plek aan studenten en starters en verzorgen opleidingen.

 

Onze focus ligt op onderzoek naar (high) performance polymeren, waaronder composieten, rubbers, engineering plastics, coatings en biopolymeren. Van idee tot productrijpe prototypes. Met onze projecten dragen we bij aan een circulaire economie. Recycling en 3Dprinten zijn onze belangrijkste technologieën.

 

Samen meerwaarde creëren
Polymer Science Park is een stichting. Inmiddels hebben we met 55 leden een uniek ecosysteem van grootbedrijf, MKB, start-ups en kennispartners onder één paraplu.

 

Lees meer over onze diensten.

"Voor Eurekite als startup is het onmogelijk om alle nodige kennis in huis te hebben voor het brede scala toepassingen waar we aan werken. De samenwerking met het Polymer Science Park is voor ons cruciaal. De eerste twee samenwerkingsprojecten hebben ons direct vooruit geholpen. We konden sneller ontwikkelen en ons focussen op onze belangrijkste kennisgebieden."

Bas Kerkwijk - Eurekite BV

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.