Werken in een team professionals

Team PSP bestaat uit een aantal professionals op het gebied van kunststoffen. We vervullen daarin verschillende rollen. De een is projectleider en de ander is meer praktisch bezig in een van de laboratoria. Een ding hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor het versnellen van innovaties op het vlak van kunststoffen met als doel de wereld duurzamer te maken. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en als dat nodig is volgen we bijscholing. Zo blijven we allemaal up-to-date!

 

We werken in een klein, gedreven team. Op onze locatie hebben we de beschikking over twee laboratoria met verschillende mogelijkheden voor het doen van testen en proeven. Als er apparatuur nodig is waarover we niet zelf beschikken, mogen we gebruik maken van het laboratorium van DSM, onze buren. Heb je interesse in een baan bij ons? Houd dan onze LinkedIn pagina en deze website in de gaten. Als er een vacature is, plaatsen we die hier. Momenteel zijn er geen vacatures.

 

Stageplekken

Regelmatig maken we gebruik van MBO, HBO en WO stagiaires. Zij kunnen bij ons praktijkervaring opdoen of hun afstudeerstage bij ons doen. We vinden het belangrijk om jong talent de ruimte te geven, dus heb je interesse in een stageplek neem dan zeker contact met ons op. Stuur een mail met je motivatie en concrete informatie over je stageonderwerp naar info@polymersciencepark.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Benieuwd naar ervaringen van eerdere stagiaires? Lees het in deze artikelen:

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.