Vacature marketing & communicatie medewerker Polymer Science Park

Parttime betrekking (circa 24-28 uur)

 

Wie ben jij?

 • Een actieve en creatieve doener?
 • Barst jij van de energie en is aanpakken jouw tweede natuur?
 • Ben je een creatieve, open-minded, vrolijke collega die denkt in mogelijkheden?
 • Weet jij de nieuwste trends op het gebied van online- en offline marketingcommunicatie?
 • Ken jij de kracht van een persoonlijke aanpak?
 • Heb jij ervaring als marketing- en communicatiemedewerker in een (semi)-commerciële organisatie?
 • Heb jij een relevante afgeronde mbo- of hbo-opleiding?
 • Spreek jij de taal van onze doelgroepen en ben je creatief met tekst en beeld?
 • Weet jij de juiste tone-of-voice te pakken om onze doelgroepen te bereiken?
 • Vind jij het een uitdaging om samen te werken met organisaties in een technische sector?

 

Wat bieden we jou?

 • Een boeiende en uitdagende baan bij een innovatieve organisatie.
 • De kans om jouw talent te laten schitteren en te floreren.
 • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring. €2500,- en €3500,- bruto per maand bij een 36 uur dienstverband. Het aantal uren per week bepalen we samen in goed overleg.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij Polymer Science Park.
 • Ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng in de ontwikkeling van de functie van marketing & communicatie binnen Polymer Science Park.

 

Wat ga jij doen?

We nemen je mee in een dagje Polymer Science Park. Zie jij het al voor je? Op kantoor aangekomen of vanaf je thuiswerkplek klap jij je laptop open en zie je de mails al binnenstromen. Met een lekkere bak koffie op je bureau begin jij vol enthousiasme jouw actielijst af te werken. Je stort je vol op het maken van campagnes om het aanbod van Polymer Science Park in de markt te zetten, zodat geen enkele mkb’er er omheen kan.

Tussendoor zorg jij dat ons aanbod op de website staat te schitteren in tekst en beeld. Je loopt bij de directeur binnen om samen te besluiten dat we meer energie moeten steken in de nieuw te lanceren tools. Je vergeet die ochtend ook niet het persbericht te finetunen. Na de lunch zit jij weer vol energie om in de teammeeting onze successen te delen. Je zet de laatste puntjes op de i om te zorgen dat alles geregeld is voor het komende event en maakt om 16.00 uur nog even het CRM in orde voor de perfecte customer journey. Aan het einde van je werkdag ben je zo nieuwsgierig naar het aantal reacties op de socials, dat je nog even de laatste post checkt en kijkt of er nieuwtjes bij zijn gekomen.

 

Kortom, je houdt je bezig met de (nieuwe) website, huisstijl, nieuwsbrief, nieuwe media, nieuwsmonitor, infographics, online media, klantentevredenheid en events.

 

Heb je al het idee dat deze baan wat voor jou is?

 

Waar ga je te werken?

Het Polymer Science Park (PSP) is een open innovatiecentrum dat voor bedrijven in de kunststof-technologie projecten ontwikkelt. Wij zorgen ervoor dat bedrijven sneller en makkelijker toegang krijgen tot kennis over industrieel toegepaste kunststof technologie, waaronder thermoplasten, coatings, 3D-Print en kunststoffen in de smart en de circulaire economie. Als open innovatiecentrum heeft PSP een groot netwerk van bedrijven en kennisinstellingen. Polymer Science Park legt connecties en onderhoudt deze tussen de bedrijven onderling en met de kennisinstellingen en stimuleert daarmee de implementatie van innovatie binnen de Kunststoftechnologie sector. We hebben een team van 12 professionals wat de komende periode langzaam zal groeien.

 

Heb je vragen over de vacature?

Mail of bel met Manita van der Ploeg, m.vanderploeg@polymersciencepark.nl of 085-483 78 00.

 

Interesse?

Stuur dan voor maandag 22 november 2021 je motivatiebrief en CV naar m.vanderploeg@polymersciencepark.nl.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 853 4810 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.